Uczestnicy będą mieli okazję dowiedzieć się odpowiedzi na wiele nurtujących pytań dotyczących spożywania przez ludzi bezkręgowców. Między innymi, co może „wylądować” na naszym talerzu i w jakiej formie. Prezentacja połączona będzie z dyskusją, co umożliwi wymianę poglądów na ten temat osób biorących w niej udział. |
Kategorie
- Data: 9 października 2021
- Czas trwania od: 09:00
- Czas trwania do: 16:00
- Czas trwania uwagi: 1 grupa - 50 min./start każdej grupy: godz. 9.00, 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00
- Lokalizacja: UJK, Wydział Nauk Ścisłych i Przyrodniczych, Instytut Biologii, ul. Uniwersytecka 7
- Sala: budynek G, parter, sala B3
- Forma: prezentacja
- Prowadzący: mgr Joanna Posłowska
- Limit uczestników: 7 grup do 15 os.