Kategorie
9 października Wydarzenia
Walka z rakiem jest możliwa również poprzez zastosowanie odpowiedniej diety. Warto więc poznać najlepsze warzywa antyrakowe. Posiadają właściwości, które pozwalają chronić się przed nowotworami, a zarazem skutecznie z nimi walczyć. Podczas wykładu podane oraz omówione zostaną przykłady warzyw oraz zawartych w nich substancji, które mogą zapobiegać powstawaniu nowotworów, bądź z nimi walczyć. Podczas dyskusji będzie można zadawać pytania w tematyce nowotworowej oraz w tematyce substancji antynowotworowych zawartych w warzywach. 
  • Data: 9 października 2021
  • Czas trwania od: 09:00
  • Czas trwania do: 16:00
  • Czas trwania uwagi: 1 grupa - 50 min./start każdej grupy: godz. 9.00, 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00
  • Lokalizacja: UJK, Wydział Nauk Ścisłych i Przyrodniczych, Instytut Biologii, ul. Uniwersytecka 7
  • Sala: budynek A, piętro I, sala 142
  • Forma: wykład/dyskusja
  • Prowadzący: mgr Kinga Skrzyniarz
  • Limit uczestników: 7 grup do 15 os.
Zapisz się na wydarzenie

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *