Kategorie
9 października Wydarzenia
Uczestnicy będą mieli okazję dowiedzieć się odpowiedzi na wiele nurtujących pytań dotyczących spożywania przez ludzi bezkręgowców. Między innymi, co może „wylądować” na naszym talerzu i w jakiej formie. Prezentacja połączona będzie z dyskusją, co umożliwi wymianę poglądów na ten temat osób biorących w niej udział. 
  • Data: 9 października 2021
  • Czas trwania od: 09:00
  • Czas trwania do: 16:00
  • Czas trwania uwagi: 1 grupa - 50 min./start każdej grupy: godz. 9.00, 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00
  • Lokalizacja: UJK, Wydział Nauk Ścisłych i Przyrodniczych, Instytut Biologii, ul. Uniwersytecka 7
  • Sala: budynek G, parter, sala B3
  • Forma: prezentacja
  • Prowadzący: mgr Joanna Posłowska
  • Limit uczestników: 7 grup do 15 os.
Zapisz się na wydarzenie

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *